Lemon rice with nuggets

Vegan Nuggets με ρύζι και άρωμα λεμονιού

Serving 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
Διάρκεια 30 MIN
ΔΥΣΚΟΛΙΑ Εύκολη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

160 γραμμάρια VEGAN NUGGETS
150 γρ αρακάς
150 γρ λευκό ρύζι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 βιολογικό λεμόνι
1 μικρό ματσάκι άνηθο
Λίγο τζίντζερ
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
10 g vegan βούτυρο
Αλατοπίπερο
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Ingredients copied to clipboard!

Vegan Nuggets με ρύζι και άρωμα λεμονιού

Δελεάστε τους γευστικούς σας κάλυκες με τον ακαταμάχητο συνδυασμό από ψήγματα θαλασσινού στιλ Garden Gourmet και απολαυστικό ρύζι λεμόνι. Ένα πιάτο που δεν θα ξεχάσετε!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1.

Βράστε το ρύζι και τον αρακά.

2.

Κόψτε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Μαγειρέψτε το για λίγο στο τηγάνι. Τοποθετήστε μέσα στο τηγάνι τα λαχανικά, το ρύζι και το ξύσμα από το λεμόνι. Διατηρήστε το μείγμα ζεστό με το καπάκι του τηγανιού.

3.

Στύψτε το λεμόνι και ψιλοκόψτε τον άνηθο. Τρίψτε το τζίντζερ και λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το τζίντζερ και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και αλατοπιπερώστε. Ρίξτε τον άνηθο στη σάλτσα.

4.

Ψήστε τα Vegan Nuggets σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και σερβίρετε με το ρύζι και τη σάλτσα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

Υδατάνθρακες
54.3 γραμμάρια
Ενέργεια
411.5 Χιλιόμετρα
Λιπαρά
13.4 γραμμάρια
Πρωτεΐνες
18.1 γραμμάρια