Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan nugget quinoa jar

ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ Vegan Nuggets​

Serving 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
Διάρκεια 25 MIN
ΔΥΣΚΟΛΙΑ Εύκολη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

200 γραμμάρια VEGAN NUGGETS
Φύλλα Μαρουλιού iceberg
100 γραμμάρια Μπιζέλια και καρότα, κατεψυγμένα
1 Κόκκινη Πιπεριά
150 γραμμάρια Καρότα
100 γραμμάρια Quinoa
4 κ.σ. Hummus
Χυμός από1 λεμόνι
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
Ingredients copied to clipboard!

ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ Vegan Nuggets​

Απολαύστε το πεντανόστιμο σαλάτα μπολ με κινόα και vegan nuggets. Αυτή η απολαυστική συνταγή συνδυάζει τραγανά nuggets με κινόα και φρέσκα λαχανικά, όλα τοποθετημένα σε ένα μπολ για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα εν κινήσει.​

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

1.

Μαγειρέψτε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και αφήστε την να κρυώσει, απλωμένη σε πιατέλα.

2.

Βράστε τον αρακά σε βραστό νερό για 4 λεπτά. Στραγγίστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό

3.

Κόψτε το μαρούλι iceberg σε λεπτές λωρίδες και τη γλυκιά πιπεριά σε κομμάτια. Ανακατέψτε τις λωρίδες καρότου με λίγο χυμό λεμονιού. Ρίξτε μερικές κουταλιές χούμους στο μπολ και μετά στρώστε από πάνω την κινόα και τα λαχανικά.

4.

Ψήστε τα Vegan Nuggets σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Έπειτα, τοποθετήστε τα μέσα στο μπολ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

Υδατάνθρακες
70.2 γραμμάρια
Ενέργεια
527.5 Χιλιόμετρα
Λιπαρά
16.4 γραμμάρια
Πρωτεΐνες
24.9 γραμμάρια