Kόψτε το κολοκυθάκι, το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε κομμάτια τα οποία μπορούν να περάσουν στο καλαμάκι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ VEGAN BALLS ΓΙΑ BBQ
Αυτή είναι η τέλεια συνταγή για μπάρμπεκιου αν σας αρέσει ο συνδυασμός πικάντικου και γλυκού, που συνδυάζεται τέλεια με ζουμερές vegan μπάλες Garden Gourmet. Νόστιμο, γευστικό και γίνεται σε 15 λεπτά. Δοκιμάστε το, με τη συνταγή της σάλτσας τσίλι που περιλαμβάνεται!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Τοποθετήστε εναλλάσσοντας 3 κομμάτια από το κάθε λαχανικό και τα vegan balls σε κάθε καλαμάκι. Τυλίξτε τα με μια πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο.
Ξεφλουδίστε το σκόρδο. Κόψτε τις πιπεριές chili στη μέση και αφαιρέστε του μισούς σπόρους (αν προτιμάτε να είναι spicy, μην τους αφαιρέσετε). Τοποθετήστε το σκόρδο, την πιπεριά chili και το ginger σε ένα μπλέντερ και ανακινήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετήστε το νερό, την ζάχαρη και το ξύδι για να βράσουν και προσθέστε το μίγμα της πιπεριάς chili. Ανακατέψτε το άμυλο πατάτας με νερό και προσθέστε το στο κατσαρολάκι ενώ το ανακατεύεται. Μόλις αρχίσει να βράζει ανακατεύετε μέχρι να δέσει το μείγμα και αφήστε το να κρυώσει. Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο τζίντζερ ή ξύδι. Προσθέστε την σάλτσα μέσα σε ένα μπουκάλι και αποθηκεύστε την στο ψυγείο.
Αλείψτε τα καλαμάκια με λάδι. Ψήστε τα στην ψησταριά και σερβίρετέ τα με την σάλτσα και γαρνιτούρα με έξτρα κόλιανδρο.